Algab koolinoorte ja koolitöötajate omaloominguliste laulude konkurs

Copy
Iga tuntud laul saab kusagilt alguse. Miks mitte konkursilt "Väike laul suurele lavale".
Iga tuntud laul saab kusagilt alguse. Miks mitte konkursilt "Väike laul suurele lavale". Foto: Arvo Meeks

Kohtla-Järve gümnaasium kuulutas välja koolinoorte ja koolitöötajate omaloominguliste laulude konkursi "Väike laul suurele lavale".

Kuuendat korda toimuval konkursil on oodatud osalema muusikahuvilised õpilased 7.–12. klassini, kutseõppeasutuste õpilased ja koolitöötajad üle Eesti.

Konkursile "Väike laul suurele lavale" võib esitada omaloomingulise laulu kas helifailina, heli- või videokandjal, noodistatuna, elektroonselt või paberkandjal. Samuti võib esitada oma loo konkursikomisjonile elavas ettekandes kas a cappella, mõne saateinstrumendi või ansambli saatel. Laulu tekstina võib kasutada ka teiste autorite loomingut. Laul ei tohi olla enne kontserdi toimumist avalikustatud.

Kui saadate enda loo helifaili, videofaili või noodid meiliaadressile konkurss@kjg.ee, tuleb lisada autori(te) nimi/nimed, vanus, meiliaadress ja/ või telefoninumber, kool ja maakond ning info, kas edasipääsemise korral esitab lugu laulu autor, soovitatud muusik või korraldaja määratud interpreet.

Laulude konkursile esitamise tähtaeg on 14. oktoober kell 16 kas elektroonselt meiliaadressile konkurss@kjg.ee ja/või elavas ettekandes 14. oktoobril alates kella 16 Kohtla-Järve gümnaasiumi Gustav Ernesaksa muusikaruumis Pärna 47, Kohtla-Järve.

Tagasi üles