Viljandi ootab Aqva Hotelsilt veekeskuse asjus edasist tegevuskava

Copy
Seni Rakveres tegutsenud Aqva on juba ammu plaaninud laieneda Viljandisse, aga see saab teoks ilmselt pärast seda, kui ettevõte on saanud uue omaniku, kelleks on OG Elektra ja selle omanik Oleg Gross.
Seni Rakveres tegutsenud Aqva on juba ammu plaaninud laieneda Viljandisse, aga see saab teoks ilmselt pärast seda, kui ettevõte on saanud uue omaniku, kelleks on OG Elektra ja selle omanik Oleg Gross. Foto: Marianne Loorents

Viljandi linnavõim ootab linna veekeskuse rajamise plaane pidanud Aqva Hotelsilt edasist tegevuskava, mis puudutab ettevõtmise müümist suurärimees Oleg Grossile. 

Viljandi linnapea Johan-Kristjan Konovalov teatas sotsiaalmeedias, et kohtus neljapäeval raekojas Oleg Grossi, Aqva Hotelsi ning Viljandi linna ja valla esindajatega. "Gross kinnitas veel kord oma kavatsust Aqva Hotels ära osta ja Viljandi järve äärde spaahotell ehitada. Linna ja valla esindajate poolt kinnitasime, et oleme valmis ettevõtjatele omavaheliste tehingute sõlmimiseks aega andma. Palusime Aqva Hotelsil edasisest tegevuskavast linna ja valla volikogusid ka kirjalikult teavitada," märkis Konovalov.

Rakvere ettevõtja Oleg Gross teatas augustis, et soovib ära osta Rakvere Aqva spaahotelli ning sellega koos ka Viljandi veekeskuse ja suure hotelli arendamise plaani, mis seni pole paberilt edasi jõudnud. 

Tagasi üles