Tapa firma avas uue kaupluse Lelles

Copy
Meie Toidukaupade uus hoone Lelle alevikus.
Meie Toidukaupade uus hoone Lelle alevikus. Foto: Meie toidukaubad

Neljapäeval avas Lelle alevikus uksed Tapa firma RRLektuse Meie Toidukaupade nime all tegutsev kogukonnapood.

Spetsiaalselt kaupluseks projekteeritud energiatõhus, avar ja nägus hoone pakub võrreldes senise vanasse pisikesse majja kohandatud Lelle poega nüüdisaegseid ja mugavaid ostuvõimalusi ning ka mitmekesisemat kaubavalikut.

Uue kaupluse rajamisel on samuti regionaalpoliitiline mõõde, sest see aitab kaasa 300 elanikuga Lelle aleviku ning piirkonna elujõulisusele, uute töökohtade tekkimisele ja valla majanduselu arendamisele.

"Loodame väga, et nüüdisaegse uue kogukonnakaupluse võtavad omaks nii senised Lelle Meie toidupoe kliendid kui ka uued külastajad – oleme tänulikud teile kõigile. Samuti täname Kehtna vallavalitsust suurepärase koostöö ja toetuse eest uue poe rajamisel," sõnas Meie Toidukaupade jaeketi juhataja Rein Reinvee. "Meie toidupoe eesmärk on pakkuda kõige populaarsemaid tooteid soodsate hindadega ning teha kõik selleks, et iga poekülastaja tunneks, et ta on oodatud."

Lelle poe ehitusalune pind on 539 ruutmeetrit ja poe rajamise investeering ulatus 800 000 euroni. Jaekett on sel aastal avanud uued kauplusehooned Randveres ja Loksal. Selle aasta hilissügisel on plaanis avada uus poehoone Rakveres, samuti valmib sügisel uus kaubaladu Tapal.

Tagasi üles