Käsipallurid alustasid hooaega valusa kaotusega

Copy
Tapa Valla Spordikooli käsipallurid said esiliiga avamängus valusa kaotuse. Pilt on illustreeriv.
Tapa Valla Spordikooli käsipallurid said esiliiga avamängus valusa kaotuse. Pilt on illustreeriv. Foto: Marie-johanna Kippar/ Ekl

Nädalavahetusel sai hoo sisse käsipallihooaeg. Tapa Valla Spordikool / SK Tapa võõrustas esiliiga avakohtumises kodusaalis HC Hausersit ning pidi tunnistama vastaste nappi paremust.

Mäng algas kodumeeskonnale resultatiivselt – esimesel minutil tõi avavärava Marten Saar, kes oli täpne ka minut hiljem, viies Tapa mehed 2:0 ette. Poolajapausile mindi kodutiimi 14:13 juhtimisel.

Tapa mehed suutsid eduseisu hoida pea 50 minutit, kuid siis tekkis väike mõõn. Viimase 10 minutiga viskasid Hausersi mängijad kuus väravat, SK Tapa suutis vastata vaid kolmega ja nii tuligi vastu võtta napp 27:29 kaotus.

"Mäng algas superhästi ja saime ilusti minema, aga nagu ikka tekkis mitmeid mõõnaperioode, millest väljatulek võttis liiga kaua, ning lasime vastased kas järgi või juba enne lõppu ette," rääkis Tapa mängija Hardo Levo. "Oli ka viigivõimalus, aga suutsin viimase viske pihta panna ning nii oli esimese mängu kaotus tõsiasi. Mängus oli palju positiivset ning näitas, et kui natuke trennis kokkumängu lihvida, siis saab asja küll."

Tapa meeskonnast tegi parima esituse mängupäeval 18-aastaseks saanud Trivo Vaigurand, kes viskas kuus väravat. Marten Saar lisas viis ja Jan-Egert Valdmann neli tabamust.

Tagasi üles