Noored judokad tegid Narvas medaliväärilisi võtteid

Copy
Noored Rakvere judokad said ühtekokku seitse medalit.
Noored Rakvere judokad said ühtekokku seitse medalit. Foto: Erakogu

Laupäeval toimus Narvas rahvusvaheline judovõistlus Narva Cup 2024, kus Rakvere spordikooli judoklubi Mikado esindas kuus poissi ja kaks tüdrukut ning koju toodi seitse medalit. Lisaks toodi koju teise koha karikas klubide arvestuses.

24. korda toimunud võistlusel osales ligi 100 judokat, mis oli vähem kui varasematel aastatel, kuid tugevat konkurentsi pakkusid sel korral leedukad ja lätlased.

U11 vanuseklassis said kuldmedali kaela Rico Listmann (+50 kg) ja Kira Vovk (–30 kg). Kira puhtad sooritused tõid talle ka noorema vanuseklassi parima tehnika karika.

U13 vanuseklassis saavutas esimese koha Demid Vovk (–42 kg), hõbedase teise koha said Nikita Mukhin (–60 kg) ja Magnus Dreifeldt (–55 kg) ning pronksise medaliga naasis Mark Vovk (–38 kg). U15 vanuseklassis sai hõbedase autasu kaela Nastja Shipulin (–57 kg).

Võistlejate vähesuse tõttu oli konkurents alagrupiti erinev ja nii pälvis mõni laps nii-öelda motivatsioonimedali, kuid teistel tuli jällegi poodiumile pääsemise nimel kõvasti pingutada ja ilusaid ipponeid näidata.

Treener Jevgeni Tširkini sõnul oli laupäevane võistlus enamikule osalejaile selle hooaja esimene. "Magnus Dreifeldt käis septembris ka Leedus jõudu proovimas," tõdes treener.

Tagasi üles