Traktoristi valearvestus jättis Karepa kandis pea 200 inimest vooluta

Copy
Rutja ja Karepa kandi inimestelt viis voolu traktorist, kes tõmbas maha mitu mastivahet elektrijuhtmeid. Pilt on illustreeriv.
Rutja ja Karepa kandi inimestelt viis voolu traktorist, kes tõmbas maha mitu mastivahet elektrijuhtmeid. Pilt on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Eile õhtust alates on Rutja ja Karepa kandis osa inimesi nautinud küünlavalgust. Seda siiski mitte oma vabast tahtest, vaid tegu on rikkelise voolukatkestusega.

Elektrilevi pressiesindaja Kristi Reiland ütles, et rikke kõrvaldamisega tegeletakse ja praeguste andmete kohaselt taastub ühendus neljapäeval kella 15 paiku. "Eile õhtul kella 21 paiku tõmbas traktor maha 5 + 2 mastivahet liine. Viis ühes kohas ja kaks teises," rääkis Reiland. "Elektrikud tegelevad rikke kõrvaldamisega, aga kuna tegu on soise alaga, kuhu ligipääs on raskendatud, siis võtab see aega." Kokku on Elektrilevi katkestuste kaardi järgi mõjutatud 176 klienti.

Lisaks sellele on 228 klienti vooluta ka Vinni, Rakvere ja Väike-Maarja vallas, kuid seal on tegu plaanilise katkestusega, mis on tingitud remonttöödest.

Tagasi üles