Bauroc AS nomineeriti aasta ettevõtteauhindade konkursil kahes kategoorias

Copy
Bauroc AS-i tootmisüksus Andjal.
Bauroc AS-i tootmisüksus Andjal. Foto: Marianne Loorents

Eesti pikima ajalooga ettevõtluskonkursi žürii valis välja kolm paremat ettevõtet seitsmes kategoorias. Nende kategooriate võitjate ja Eesti Kaubandus-​Tööstuskoja konkurentsivõime edetabeli kolme võitja hulgast valitakse ühiselt välja ka aasta ettevõte. Lääne-Virumaal Andjal tööstust omav Bauroc AS nomineeriti kahes kategoorias.

Bauroc asub jahtima tiitlit aasta kestlikkuse edendaja kategoorias, kus tunnustatakse ettevõtteid, kes pööravad ettevõtteüleselt tähelepanu kestlikule arengule ja on selles vallas eeskujuks, ja aasta pereettevõte kategoorias, kus tunnustuse pälvivad ettevõtted, kes on perekeskse juhtimise kaudu panustanud jätkusuutlikult Eesti majandusse, ühiskondlikku arengusse ning ettevõtliku meelelaadi kasvatamisse noorte hulgas. 

Kõiki nominente näeb ettevõtluse ja innovatsiooni sihtasutuse kodulehelt.

Aasta ettevõte selgub 2. novembri õhtul toimuval auhinnagalal, mida saab jälgida ka ETV vahendusel. Samuti tunnustatakse konkurentsivõime edetabeli parimaid, ettevõtluse edendajaid ning antakse üle noore ettevõtja preemia.

Ettevõtluse auhinna konkurss on riigi tunnustus ettevõtjatele. Konkurssi korraldavad ettevõtluse ja innovatsiooni sihtasutus ja Eesti Tööandjate Keskliit. Eesmärk on tunnustada silmapaistvaid, leidlikke ja nutikaid Eesti ettevõtteid, kelle järjepidev töö on toonud edu nii ettevõttele, selle töötajatele kui ka laiemalt meie ühiskonnale ja riigile. Konkursi korraldamist kaasrahastab Euroopa Liit.

Tagasi üles