Linn paneb enampakkumisele üle kümne kinnistu

Copy
Navi tänava arenduspiirkond eelmise aasta septembris.
Navi tänava arenduspiirkond eelmise aasta septembris. Foto: Ain Liiva

Rakvere linnavalitsus kuulutab välja avaliku kirjaliku enampakkumise kaheteistkümne Rakvere linnale kuuluva kinnistu hoonestusõigusega koormamiseks. Enampakkumise teel koormatakse hoonestusõigusega üks elamumaa kinnistu Sügise ja kuus elamumaa kinnistut Propelleri tänaval, neli elamu- ja ärimaa kinnistut Navi, Mõisavälja ja Laial tänaval ning üks tootmismaa kinnistu Nortsu teel.

Rakvere abilinnapea Kert Karuse sõnul korraldab linnavalitsus hoonestusõiguse enampakkumisi neli korda aastas. "Pakume linna poolt ettevõtjaile võimalusi äritegevuse laiendamiseks, samuti on meile võtmetähtsusega elukeskkonna arendamine. Rakvere on mitmekesiste võimalustega, turvalise elukeskkonna ja hea asukohaga paik. Valmistab heameelt, et huvi enampakkumiste vastu on suur, nii on aasta jooksul näiteks Navi tänava elamuarenduses hoonestaja leidnud juba enamus kinnistutest," märkis Karus.

Enampakkumine algab elektroonilise oksjonina 4. oktoobril kell 10 portaalis osta.ee ja kestab 21 päeva, tingimustega saab tutvuda Rakvere linna kodulehel.

Navi tänava arenduspiirkond.
Navi tänava arenduspiirkond. Foto: Rakvere Linn
Tagasi üles