Rakke kool sai uue direktori

Copy
Külli Võsu asub Rakke kooli direktori ametisse 1. novembrist.
Külli Võsu asub Rakke kooli direktori ametisse 1. novembrist. Foto: Erakogu

Kui Rakke kooli endine direktor Tanel Kümnik siirdus juhtima Väike-Maarja gümnaasiumi, asuti talle otsima mantlipärijat. Selleks saab endine Torma põhikooli õppealajuhataja Külli Võsu.

Külli Võsu rääkis, et on hoidnud silma peal teiste koolide tegemistel ja Rakke kool on talle silma jäänud. "Pidev areng ja mitmekesine õppekeskkond on andnud märku, et koolis on nii eestvedajaid kui kaasalööjaid. Minu pikaaegne töökogemus juhtkonna liikmena on pakkunud kogemusi ja teadmisi kooli kui terviku toimimisest ning täiendanud juhtimiskompetentse," ütles värske direktor.

Vallavanem Indrek Kesküla iseloomustas Rakke kooli kui pikkade traditsioonidega tugevat kooli ja rääkis sellele uue juhi leidmise konkursist. "Vestlusvoorus, mis oli ka minu jaoks otsustavaks parima kandidaadi leidmisel, tõi Külli Võsu välja vajaduse tugevate sidemete hoidmiseks kohalike organisatsioonide ja ettevõtetega. Selline koostöö rikastab õpilaste haridust ja tugevdab kogukonna sidemeid kooliga." Kesküla nimetas maakooli puhul head koostööd kogukonnaga ülimalt oluliseks.

Külli Võsu on saanud Tartu ülikoolist klassiõpetaja kvalifikatsiooni, omandanud Tallinna ülikoolis magistrikraadi haridusteaduses eripedagoog-nõustajana ning lisaks läbinud õpingud Tartu ülikooli koolikorralduse õppekaval sotsiaalteaduse magistrina haridustehnoloogia suunal. Haridusvaldkonnas on ta olnud tegev üle kolme aastakümne, töötades nii ajaloo, inglise keele kui ka klassiõpetajana, eripedagoogi ja õppealajuhatajana, alates 2005. aastast C. R. Jakobsoni nimelises Torma põhikoolis.

Külli Võsu asub Rakkes ametisse 1. novembrist.

Tagasi üles