Rakvere võrkpallurid andsid hooajale avalöögi

Copy
Kuna pink on Rakvere Võrkpalliklubil pikk ja ühtlane, on treeneritel käes palju kaarte, millega mängu pööret tuua.
Kuna pink on Rakvere Võrkpalliklubil pikk ja ühtlane, on treeneritel käes palju kaarte, millega mängu pööret tuua. Foto: Ain Liiva

Möödunud hooajal Eesti esiliigas napilt kuldmedalist ilma jäänud Rakvere Võrkpalliklubi (VK) avas hooaja kaotuse ja võiduga.

Laupäeval tunnistasid rakverlased võõrsil tiimi Advokaadibüroo Premium/Rae Vald paremust seisuga 2:3 (geimid 26:24, 19:25, 28:26, 25:27 19:17). Pühapäeval olid meie mehed kodusaalis edukamad ning alistasid EstNor/Kiili 3:1 (geimid 25:17, 23:25, 25:11, 25:23)

Peatreener Mehis Täpp kommenteeris, et nädalavahetuse napp kaotus ja võit andsid tabelisse neli punkti ning hetkeseisuga ka liidrikoha. "Kohati suutsime näidata päris kvaliteetset võrkpalli, aga siis, kui mäest alla hakkas minema, poleks nagu varem palli mänginudki," lausus ta ning lisas, et natukene oli see isegi ettearvatav ning tegelikult oli ta treenerina isegi natuke hullemaks valmis. Samas head meelt tegi peatreenerile see, et nägi kohati sellist mängu, millega võib juba lahingusse minna. "Juurde oleks vaja leida ainult stabiilsust," märkis Täpp.

Tagasi üles