Andrese ja Pearu nüüdisaegne variant: aia vastu lükatud lumi tõi kaasa suure tüli naabrite vahel

Copy
Vasakpoolses eramajas elavad Mirko ja Jennifer, paremal Merily ja Mait. Naabrite tüli sai alguse sellest, mida tohib teha ja mida mitte kolmnurksel kruusaga kaetud maalapil.
Vasakpoolses eramajas elavad Mirko ja Jennifer, paremal Merily ja Mait. Naabrite tüli sai alguse sellest, mida tohib teha ja mida mitte kolmnurksel kruusaga kaetud maalapil. Foto: Andres Tohver

Tallinna mees Mirko ostis eelmisel aastal koos elukaaslase Jenniferiga (täisnimed toimetusele teada – A. T.) Tapa linnas Piiri 10 kinnistul asuva eramaja. Konflikt hakkas idanema mullu 31. oktoobril, kui mees märkas, et tema kinnistu aia taga koristatakse autot ja porimatte kuivatatakse tema aia peal. «Kuna olime sel hetkel enda majas elanud vaid mõned kuud, siis otsustasime sellest vahejuhtumist konflikti mitte tekitada,» ütles Mirko.

Tema naabriteks Aasa 9 kinnistul on Merily ja Mait. Merily meenutab omakorda uute naabrite saabumise aega. «Märkasime, et Piiri 10 Piiri tänava poolses osas ehitatakse uut aeda. See tundus nende aia seisukorda arvestades ka ainuõige ja loogiline tegevus. Arutasime veel omavahel, et kui õnnestuks neid tabada, võiks minna tutvust teha. Ikka ju tore naabritega häid suhteid omada,» rääkis ta.

Vaidlusalune maatükk Tapa valla kaardirakenduses 26. septembril 2024.
Vaidlusalune maatükk Tapa valla kaardirakenduses 26. septembril 2024. Foto: Andres Tohver
Tagasi üles