Võitlusõhtu korraldajad rääkisid Meelis Laoga Rakveres spordijuttu (1)

Copy
Gert Goršanov (vasakult), Meelis Lao ja Mark Tervinsky rääkisid Underground Fight Night võistlusest ja spordist üldse.
Gert Goršanov (vasakult), Meelis Lao ja Mark Tervinsky rääkisid Underground Fight Night võistlusest ja spordist üldse. Foto: Marianne Loorents

Võitlusspordiürituse Undergound Fight Night (UFN) korraldajad Mark Tervinsky ja Gert Goršanov võtsid täna Rakvere spordihalli poksiringis nahkdiivanil istet ning veeretasid külalise Meelis Laoga spordijuttu.

Kõlab natuke nagu anekdoot, sest kust saab nahkdiivan poksiringi. Kui seltskonnas on jõumehed, siis pole viiekohalise nahast nurgadiivani tõstmine ju mingi probleem. Vestluse pidamiseks ning salvestamiseks valiti teemale vastav koht – poksiareen. Mugavamaks äraolemiseks võtsid jõumehed diivani õlale ja tõstsid selle lihtsalt trepihallist kümmekond meetrit eemale poksisaali keset areeni.

Rakvere spordihallis juba kolmandat korda toimuva glamuurse võistlusspordiürituse korraldajatega võttis ühendust endine poksija Meelis Lao ja avaldas soovi tulla võistlust vaatama. Mark Tervinsky ja Gert Goršanov pakkusid Laole võimaluse võtta UFN-ile kaasa oma raamatuid, mida huvilised saaksid kohapealt koos pühendusega soetada.

Tagasi üles