Saada vihje

Äsja avatud restoran Reute pakub Võsu mändide all Itaalia maitseid (2)

Möödunud nädalal avas Võsul endise rannarestorani Neptun asukohas uksed restoran Reute. Esimesel nädalavahetusel oli hunnitu merevaatega toidukoht uudistajatest pungil.

Reute peakokk ja üks omanikest Joonas Koppel rääkis, et esialgu oli plaan avada restoran septembris, kuid nagu suurte arenduste puhul ikka, võivad plaanid nihkuda. Nüüd on aga uksed avatud ning hõrgud aroomid Võsu rannamändide all hõljumas.

Restorani nimi Reute hääldub eestipäraselt ning sobiva nimeni jõudsid toidukoha omanikud koos reklaamiagentuuriga Tabasco. Mitu korda Michelini tunnustuse saanud peakokk Joonas Koppel vastutab restoranis köögipoole eest ja on kolmest omanikust see, kes tegutseb kohapeal. Koppel rääkis, et kuni maikuuni on restoran avatud reedest pühapäevani, suvehooajaks plaanitakse aga igapäevast lahtiolekut. 

Tagasi üles