Saada vihje

Kuba toob saareriigi legendaarse võileiva koju kätte

Copy
Peakokk Allar Jõe valmistab tulikuuma plaadi peal värsked võikud ja burgerid.
Peakokk Allar Jõe valmistab tulikuuma plaadi peal värsked võikud ja burgerid. Foto: Ain Liiva

Rakveres E. Vilde tänaval avas reedel uksed uus söögikoht Kuba, mis nimele kohaselt pakub Kuuba saare maitsete mõjutustega võileibu cubano'sid. Idee luua Rakverre toidukoht on kahel sõbral ja äripartneril Ivar Vainolal ja Allar Jõel olnud aastaid. 

Meestel on toitlustusvaldkonnas pikk kogemus, koos on suviti pakutud kõhutäidet Võsu sadamas. "Võsu restoran on hooajaline asi ja sealt tuligi idee, et midagi võiks talvisel perioodil ka teha," rääkis Vainola, kes Kubas vastutab juhtimise eest. Allar Jõe on äripartneri sõnul selle koha süda ja teeb peakokana köögis maagilisi asju.

Cubano vahele minev kana on peakokk Allar Jõe tehtud marinaadis maitseid kogunud.
Cubano vahele minev kana on peakokk Allar Jõe tehtud marinaadis maitseid kogunud. Foto: Ain Liiva
Tagasi üles