Registreerimine Rakvere Linnamalevasse algab 2. mail

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnamalevas tuleb teha heakorratöid.
Linnamalevas tuleb teha heakorratöid. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere linnamaleva rühmadesse registreerumine algab elektrooniliselt 2. mail kell 14 Rakvere linna koduleheküljel http://www.rakvere.ee.
 

Linnamalev on suunatud noortele, kel on soov heakorratöid teha ja üheskoos toredasti aega veeta.
Malevasse registreerumise tingimuseks on lapse vanus vähemalt 13 eluaastat ja rahvastikuregistrijärgne elukoht Rakvere linnas.

Rakvere linnamalev töötab kuues vahetuses ja pakub tööd 90 linnanoorele. Linnamalevat juhib projektijuht Reeli Rump.

Uudse võimalusena hakkab üks 15-liikmeline malevarühm tööle Järvamaal Paide vallas Nurmsi külas asuvas Eesti Langevarjukeskuses. Rühma töötab 10. kuni 19.juulini ja on ööbimisega. Osaleda saavad vähemalt 16-aastased sportlikud Rakvere noored. Kasuks tuleb eelnev linnamaleva kogemus.

Ülejäänud viis rühma saavad tööd Rakvere linnas. Peamisteks töödeks nii langevarjukeskuses kui linnas on heakorratööd.

Esimene rühm alustab 7.juunil ja töötab 20.juunini. Esimesse rühm töötab varieeruva tööajaga, kuna tööd tehakse ka 9. ja 10. juunil toimuvatel linnapäevadel. Sellesse rühma on eelistatud noored alates 14. eluaastast.

Teine ja kolmas rühm tegutsevad 11.- 22. juunini, välja arvatud nädalavahetus. Neljas ja viies rühm 25. juunist kuni 6. juulini, välja arvatud nädalavahetus. Malevapäevadel algab töö kell 8 ja lõpeb kell 12, välja arvatud linnapäevadel.

Töövälisel ajal toimuvad mitmesugused kohustuslikud koolitused, ühiskülastused ja -üritused.
Malevasse pääsenud noorte nimekiri avalikustatakse Rakvere linna koduleheküljel 11. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles