Saada vihje

Tänapäevane ajab asja ära, retromasinast tulevad lemmikud

Vanaaegne vahvlimasin teeb paremaid vahvleid. Sama ajaga tegi nõukogudeaegne vahvlimasin tunduvalt suurema virna vahvleid kui nüüdisaegne vahvliküpseti.
Vanaaegne vahvlimasin teeb paremaid vahvleid. Sama ajaga tegi nõukogudeaegne vahvlimasin tunduvalt suurema virna vahvleid kui nüüdisaegne vahvliküpseti. Foto: Merly Raudla

Kõigil peredel pole enam nõukogudeaegset vahvlimasinat alles. Õnneks on saadaval ka nüüdisaegseid variante, millega teha krõbedaid vahvleid.

Siinkirjutajal olid käepärast mõlemad. Krõbedate vahvlite retseptidest valisin taas ühe lihtsakoelisema. Arvasin kohe, et tegelikult pidanuks kõiki komponente topelt panema, et kogu pere saaks isu täis krõbistada. Kuna külmkapis oli vaid kaks muna, tuli leppida standardkogusega, millest peaks jätkuma neljale.

Taina valmistamine läks libedalt. Retsepti järgi pidi tainas vähemalt pool tundi seisma. Minul seisis isegi kolmveerand.

Kommentaarid

Märksõnad

Tagasi üles