Saada vihje

Ametikooli viimase kursuse kokad ei paku toite Rootsi lauas, vaid lõunamenüüst

Kolmanda kursuse õpilased valmistuvad õpetaja Tiina Mäeksi (vasakult kolmas) abil kutseeksamiks.
Kolmanda kursuse õpilased valmistuvad õpetaja Tiina Mäeksi (vasakult kolmas) abil kutseeksamiks. Foto: Merly Raudla

Rakvere ametikooli tulevased kokad kolmandalt kursuselt pakuvad lõunaks à la carte-menüüd ning päevaeineid. Seda selleks, et olla paremini valmis nii eksamiks kui ka tulevaseks tööeluks.

Õppekava rühma juht ja õpetaja Eda Vallimäe selgitas, et harilikult saab ametikooli õpperestoranist lõuna ajal Rootsi lauas endale toitu tõsta. Praegu tuleb ajutiselt toitu lauast tellida. See annab ka teenindajatele võimaluse õpitut rakendada ning juuni algul toimuvaks kutseeksamiks valmistuda.

Menüü panid kokku õpilased ise.

Kommentaarid
Tagasi üles