Tamsalu suusatreener lõpetas maratoni 15. kohaga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Udam.
Ilmar Udam. Foto: Toomas Huik/Postimees

Pühapäeval sõidetud rahvusvahelisse pikamaasuusatajate sarja Worldloppet ning Eesti pikamaasuusatajate sarja Estoloppet kuuluval 38. Tartu maratonil jõudis üldarvestuses 15nda ja eestlastest teisena finišisse Järvamaal elav Tamsalu valla suusatreener Ilmar Udam.


Tartu maratonil kaheksandat korda osalenud Ilmar Udam startis Otepäält 63 km pikkusele klassikadistantsile stardikanga eest Eesti pikamaasuusatajate sarja Estoloppet liidrisärgis, olles nädal varem võitnud sarja teise maratoni Alutagusel, kodusel avaetapil 12.



Tamsalu-Neeruti maratonil oli ta neljas.



Elvas Tartu maratoni finišikoridoris heitles Ilmar Udam vapralt Eesti suusakoondislase Priit Naruskiga. Mehed saidki protokolli võrdse aja 3.03.49, kuid koha võrra ettepoole - Eesti parimaks - tõusis 14. kohaga Priit Narusk.



Maratoni läbinud 3665 suusataja hulgas lõpetasid läänevirulastest esisajas veel Tamsalust pärit, aga praegu Tallinnas elav Risto Roonet 25ndana, 17. korda osalenud ning kahel korral ka Tartu maratoni võitjaks tulnud Tamsalu suusamees Ulvar Pavlov 30ndana, tamsalulane Ago Veilberg oli 43., rakverlane Olav Karu 88., Ants Einsalu Väike-Maarjast 90.



Ulvar Pavlov sai oma tulemusega M45 vanuseklassis teise koha, Ago Veilberg oli samas klassis kolmas, Ants Einsalu M50 vanuseklassis teine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles