Aeroc valmistub Eesti MV mängudeks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aeroc Rakvere pallurid lõpetasid Schenkeri liiga kõrgemal kui mullu, olles kümnendad.
Aeroc Rakvere pallurid lõpetasid Schenkeri liiga kõrgemal kui mullu, olles kümnendad. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Aeroc Rakvere võrkpallimeeskond pidas Schenkeri liiga põhiturniiri viimase mängu Lätimaal Cēsises, kus tuli tunnistada võõrustajate Cēsise Cēsu Alus meeskonna 3:1 (25:23, 22:25, 25:18, 25:17) paremust.


Rakverlaste peatreeneri Mati Meriranna sõnutsi määras kohtumise saatuse pingi pikkus. "Meil lihtsalt pole kedagi asemele saata, kui mõnel mehel mäng välja ei tule," tunnistas Merirand.



"Seevastu Cēsu Alus tegi platsil muu hulgas kaks olulist vahetust, mis said otsustavateks."



Põhiturniiril kogus Aeroc Rakvere meeskond 24 mängust ühtekokku 21 punkti, mis andis 13 võistkonna konkurentsis kümnenda koha ning taas ei pääsetud kohamängudele. Napilt jäid kaheksa hulgast välja ka Cēsise pallurid, kes platseerusid koha võrra kõrgemale, üheksandaks.



Aeroc Rakvere mängijatel jätkub hooaeg nüüd 12. märtsil Eesti meistrivõistluste mängudega, esimeseks vastaseks vee­randfinaalis on Valio Võru VK.



Schenker liiga veerandfinaalides kohtuvad kohamängudes aga omavahel Tartu Pere Leib - TTÜ, Tallinna Selver - Pärnu VK, Riga/Lase-R - Valio Võru VK, Elvi/Kuldiga - Biolars Ozolnieki.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles