Presidendi külalised täidavad hotelle

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meresuu spaahotelli täitumust mõjutavad nii presidendi vastuvõtt kui päev varem Narvas toimuv paraad.
Meresuu spaahotelli täitumust mõjutavad nii presidendi vastuvõtt kui päev varem Narvas toimuv paraad. Foto: Meresuu spaahotell

Olukorras, kus madalhooaeg ja majanduslangus on pannud turismiettevõtjad raskesse seisu, saavad mitmed kohalikud hotellid vähemalt 24. veebruaril raporteerida täismajast.


Ajaleht

Põhjarannik

kirjutab, et tänu sellele, et president Toomas Hendrik Ilves võõrustab sel aastal külalisi Jõhvis, on maakonnakeskuse südames asuv hotell Wironia vabariigi aastapäeval välja müüdud. 23. veebruaril on veel vabu kohti pakkuda.



Saka Cliff hotelli direktor Terje Bürkland ütles, et presidendi vastuvõtt on terve Ida-Virumaa majutusasutused kihevile ajanud. Esimesed presidendi vastuvõtuga seotud broneeringud tehti juba eelmise aasta oktoobris.

Bürkland märkis, et kuna 24. veebruar langeb tänavu teisipäevale, on paljud ka esmaspäeva vabaks teinud, seega on Saka Cliff hotell mõlemal päeval peaaegu täis.
"Arvatavasti on ka suur osa 23. veebruaril saabuvaid inimesi minemas Valastele varahommikusele lipuheiskamisele. Loodame vaid karget ilma ja põhjatuult, et joa vaatemäng oleks eriti suurejooneline ning pidupäevale vastav."

Meresuu spaahotelli täitumust mõjutavad nii presidendi vastuvõtt kui päev varem Narvas toimuv paraad. Spaahotelli müügi- ja turundusjuht Gerly Piiriste ütles, et hotellis peatuvad nii vastuvõtu korraldusega seotud inimesed kui külalised.

Lisaks puhkamisele ja kehakinnitamisele on külastajatel võimalus end üritusele minekuks ilusaks teha, seda nii hoolitsusi nautides kui juuksuri ja jumestaja teenuseid kasutades. Selleks tuuakse abiväge ka Tallinnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles