Kogunes Virumaa maavanemate ümarlaud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvi kohtumajast pääsevad narkokurjategijad mõnikord vaid tingimisi vanglakaristusega.
Jõhvi kohtumajast pääsevad narkokurjategijad mõnikord vaid tingimisi vanglakaristusega. Foto: Toomas Herm / Virumaa Teataja.

Sel nädalal kutsusid Ida- ja Lääne-Viru maavanem Jõhvi ühisele ümarlauale piirkonna pensioniameti, tööinspektsiooni, terviseameti, maanteeameti, tarbijakaitseameti, häirekeskuse, keskkonnaameti, keskkonnainspektsiooni, Viru maakohtu, Viru vangla ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu esindajad.


Kõik osalejad andsid ülevaate oma valdkonna viimase aja arengusuundadest ja tulevikuplaanidest.

Lääne-Viru maavanema Einar Vallbaumi sõnul on sellised ümarlauad kõigi osalejate jaoks olulised, sest aitavad end kurssi viia teiste tegemistega ja sageli tekib kohtumiste käigus mõtteid, mida ja kuidas koos paremini teha.

Maavanemate ümarlaua toimumiskohad valitakse põhimõttel, et saaks külastada riigiasutusi ja nõupidamise kõrvalt nendega paremini tuttavaks saada. Seekordne kohtumine peeti Viru maakohtu Jõhvi kohtumajas.

Lääne-Virumaa poolel on sellised ümarlauad aset leidnud maanteeameti Ida regiooni ruumides ja Kirde kaitseringkonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles