Hendrik Inno mängis eurosarja turniiril veerandfinaalis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Inno.
Hendrik Inno. Foto: Arvet Mägi

Tallinnas Tennis Europe sarja turniiril SEB Tallink Junior Open U16 vanuseklassis võistelnud 15aastane Hendrik Inno Rakvere tenniseklubist jõudis üksikmängus veerand- ja paarismängus poolfinaali.


Üksikmängu esimeses ringis kohtus Rakvere reaalgümnaasiumi 8. klassis õppiv Hendrik Inno endast aasta võrra vanema Soome mängija Kim Kauppilaga. Poolteist tundi kestnud mängust väljus Hendrik võitjana tulemusega 6:3, 7:6.

Teises ringis oli Hendriku vastaseks eakaaslasest Šveitsi esindaja Marc Laeuchli. Kaks aastat tagasi Narvas peetud U14 turniiril oli Hendrik kaotanud Marc’le kindlalt kahes setis, seekord venis mäng kolmesetiseks. Peaaegu kolm tundi kestnud mängu võitis Hendrik tulemusega 6:0, 6:7, 6:4.

Üksikmängu veerandfinaalis kohtus Hendrik Inno aasta võrra vanema tennisisti Karl Kiur Saarega. Esimese seti kaotas Hendrik kindlalt 3:6, teises oli Hendrikul kasutada kolm settpalli, aga ühtegi neist ei õnnestunud setivõiduks realiseerida. Seti lõpp oli väga pingeline ja kaotus tuli vastu võtta kiires lõppmängus numbritega 7:9.

Paarismängus jõudis koos Hendrik Lutteriga mänginud Hendrik Inno välja poolfinaali, kus tuli vastu võtta kaotus armeenia-hollandi paarilt Mikayel Avetisyan – Anil Kwast tulemusega 4:6, 4:6.

Hendrik Inno treeneri Maret Ani sõnul võib lõppenud turniiriga igati rahule jääda, sest esimest korda jõudis noormees U16 klassi üksikmängus veerandfinaali. U16 paarismängu poolfinaali jõudis Hendrik sellel aastal kolmandat korda.

“Hendriku enesekindlus on tublisti kasvanud, ta ei karda endast tugevamaid vastaseid, ei tekita nende vastu minnes endale lisapingeid ega probleeme, nii nagu oli see varem,” tõi treener Ani välja positiivse arengu ühe momendi.

“Ta on palju rahulikum, suudab targemalt mängida ja see kõik kajastub tulemustes. See, et tänavu peab ta U16 klassis võisteldes mõõtu võtma endast vanematega, tuleb ainult kasuks,” arvas Ani.

Rakvere noortennisisti suvine hooaeg jätkub järgmisel nädalal Venemaal Peterburis peetava turniiriga, seejärel ootavad ees turniirid Šiauliais ja Riias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles