Kiri: Rakvere eakate kunstiringi 10. sünnipäeva pidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Maikuus juubelit pidas meie ring, kellel alles noor on hing. Memmekestel erksad meeled – värvikera muudkui veereb.


 Pühib teelt kõik mured, pinged, peatab tormituuled, vinged. Tihti kukkur kisub kreeni, samas leiad hea metseeni. MTÜ siin abiks suureks ...

MTÜ HK REPK kollektiiv alustas kooskäimist kümme aastat tagasi pensionäride liidu majas Veski 4 nime all Ilutegijad.
Sotsiaalmaja valmimisega jätkus huviringide tegevus hiljem Vilde 2.

Juhendajaks on Albiina Eiber, kes on õpetanud lilleseadet, nahkehistööd, ehete valmistamist, siidi-, klaasi- ja portselanimaali, keraamikat jne.

Sügisest kevadeni tehtud esemetest on igal kevadel näitus Rakveres ja väljaspool maakonda. Seekord tähistasime maikuus müüginäitusena oma tegevuse kümnendat aastapäeva.

Kunstiring tahab siiralt tänada kalleid külalisi, sõpru ja tuttavaid, kes tegid meie päeva väga pidulikuks kaunite sõnade, kingituste ja rohkete kevadlilledega.

Eeskätt mainiksin Rakvere linnavalitsusest A. Aronit ja H. Pakkaneni, Lääne-Virumaa Pensionäride Ühingu esimeest V. Seina, arengukeskusest G. Utsalit, sotsiaalabikeskusest M. Etverki ja A. Nõlvakut ning teisi ringide juhendajaid L. Seppa, E. Sisa, A. Kormi ja T. Sominat ning fotograaf A. Punast.

Kokku sobib vorm ja sisu, kui sul ilu teha isu.

Albiina Eiber

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles