Narva-Jõesuu noolib Pärnult suvepealinna tiitlit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvepealinna tiitel eeldab rohkem atraktsioone. Ida-Viru ettevõtjad plaanivad rajada ka Baltimaade esimese surfikeskuse.
Suvepealinna tiitel eeldab rohkem atraktsioone. Ida-Viru ettevõtjad plaanivad rajada ka Baltimaade esimese surfikeskuse. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

"Ambitsioonid peavad ikka suured olema - muidu oleks igav elada," ütleb selle kavatsuse kohta Narva-Jõesuu linnapea Andres Noormägi, kes leiab, et Pärnu kätte ongi see tiitel liiga kauaks jäänud ja kuurortidevaheline konkurents mõjub mõlema arengule soodsalt, kirjutab ajaleht

Põhjarannik

.


Samas tõdeb Noormägi, et suvepealinna tiitli ärateenimiseks tuleb Narva-Jõesuul kuurordi arendamisel lähiaastatel suur arenguhüpe teha. "Kolm-neli võimast projekti, mis praegu ettevõtjatel alles nii-öelda kavanditena eksisteerivad, tuleb selleks ajaks kindlasti ära teha," ütles ta.

Ta pidas silmas kuursaali renoveerimist, suure veekeskuse ning ligemale pool miljardit krooni maksva ja 7,5 hektarit enda alla võtva spaa-puhkekeskuse rajamist. Lisaks kavandab Ida-Viru ettevõtjaid ühendav Investment Agency Narva-Jõesuu vana katlamaja juurde Baltimaade esimest surfikeskust.

Andres Noormägi sõnul tuleb suurte erainvesteeringute kõrval linnavalitsusel endal kõvasti vaeva näha sellega, et Narva-Jõesuu suvine ürituste kava muutuks senisest tunduvalt sisukamaks ja tihedamaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles