Noored sumomaadlejad tõid Lääne-Virumaale 44 medalit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvahelise K&F sumokooli võistkond, kes sai tiitlivõistlustel kuus pronksi.
Rahvusvahelise K&F sumokooli võistkond, kes sai tiitlivõistlustel kuus pronksi. Foto: Erakogu

Põltsamaal peetud Eesti noorte sumomeistrivõistlustel, kus selgusid meistrid C- ja B-vanuseklassis, oli Lääne-Virumaalt võistlustules viis klubi ning koju toodi 44 medalit: 13 kulda, 11 hõbedat ja 20 pronksi.


Sealhulgas tegi ilusa stardi jaanuaris Rakveres tööle asunud K&F sumokool, kelle õpilased võitsid Eesti MV-l kuus pronksmedalit.

Tõelisteks päevakangelasteks olid Põltsamaal Sakura spordiklubis harjutavad õed Laura ja Rahel Kallas, kes kahepeale võitsid mõlemas vanuseklassis 5 kuld- ja ühe pronksmedali, kindlustades koolide arvestuses Rakvere gümnaasiumile kindla esikoha.

Kaks kuldmedalit võitsid ka Vinni-Pajusti gümnaasiumi õpilane Kristin Mäekivi ja Tapa gümnaasiumi õppur Vidrik Buš, kes olid võitmatud oma kaalukategoorias nii C- kui B-vanuseklassis.

Meistrikulla teenisid tubli esinemisega veel C-vanuseklassis Aigar Kriel (Väike-Maarja gümnaasium), Oliver Valdre (Tudu põhikool).

B-vanuseklassis tulid oma kehakaaludes Eesti meistriks veel Ivan Belikov (Tapa vene gümnaasium) ja Allan Läll (Simuna põhikool).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles