Hendrik Inno tuli paarismängus turniirivõitjaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Inno.
Hendrik Inno. Foto: Arvet Mägi

Läinud nädalal alanud Toyota Cup U16 vanuseklassi tennisevõistlustel Leedus Šiauliais jõudis Rakvere tenniseklubi noorsportlane Hendrik Inno üksikmängus teise ringi, paarismängus tuli aga koos Leedu esindaja Lukas Zvikasega turniirivõitjaks.


Paarismängus saavutatud esikoht oli 15aastasele Hendrik Innole Tenniseurope’i sarjas esimene turniirivõit, Zvikasega koos on Sõmerul elav noormees varemgi paarismängu mänginud, kuid seni on laeks jäänud poolfinaal.

Alustuseks sai duo Inno-Zvikas veerandfinaalis jagu Valgevene paarist Korenets-Matskevich tulemusega 7:5, 7:6, poolfinaalis mängisid nad Valgevene-Poola duo Dorash-Michocki vastu ja võitsid 6:0, 2:6, 10:5. Finaalis oli vastas Valgevene-Venemaa paar Khomich-Shatalin ja see paar alistati tulemusega 6:2, 7:5.

“Väga hea tulemus, ega paarismängu pole lihtne mängida,” tunnustas oma õpilast treener Maret Ani. “Liiati mängib ta endast aasta võrra vanemate mängijate vastu. Kogemusi ja osavust ning ka tarkusi sai ta nendest võidu toonud paarismängudest kohe kindlasti juurde.”
Sel nädalal mängib Hendrik Inno Lätis peetaval turniiril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles