President ootab tublisid koolilõpetajaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President ootab tublisid koolilõpetajaid.
President ootab tublisid koolilõpetajaid. Foto: Lääne-Viru maavalitsus

Täna võtab Eesti vabariigi president Toomas Hendrik Ilves Kadrioru roosiaias vastu üle vabariigi parimad kutsekooli-, gümnaasiumi- ja kõrgkoolilõpetajad.

Lääne-Virumaalt on riigipea kutse saanud Kaisa Lumiste Haljala gümnaasiumist, Kaisa Seene Kunda ühisgümnaasiumist, Mihkel Kivisild ja Mai Kroonmäe Tapa gümnaasiumist, Jevgeni Družkov Tapa vene gümnaasiumist, Tõnis Kasekamp Tamsalu gümnaasiumist, Regiina Lopetaite Kadrina keskkoolist, Liisi Remmet Rakke gümnaasiumist, Helina Seemen Rakvere eragümnaasiumist ning Nele Kriisa Rakvere gümnaasiumist.

Medaliga gümnaasiumilõpetajaid on maakonnas sel aastal 17 – neist 6 kuld- ja 11 hõbemedalit. Enim medaliomanikke on Tapa gümnaasiumis (4), teisel kohal medaliga lõpetajate arvu poolest on Haljala gümnaasium (3). Ülejäänud medalid lähevad kõik erinevate koolide lõpetajatele.

Võrreldes möödunud aastaga on medaliomanikke seitsme võrra vähem, vähenenud on ka üldine gümnaasiumiõpilaste arv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles