Lihakombinaat toetab korvpalliklubi Tarvast

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere lihakombinaat.
Rakvere lihakombinaat. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere lihakombinaat (RLK) asub järgmisest korvpallihooajast taas toetama kodulinna korvpalliklubi Rakvere Tarvast, leping kirjutati alla esmaspäeval.

Peale koduklubi toetamise hooajast 2006/2007 on lihakombinaat ka pikaaegne kodulinna teatri toetaja.

RLK juhi Teet Soormi sõnul on koostöö eesmärgiks toetada kohalikku spordi- ja kultuurielu ning seeläbi muuta Rakvere ja Virumaa elamusterohkeks kohaks, olgu tegemist siis spordi või teatriga. RLK rahalise toetuse peamiseks eesmärgiks on korvpalliklubi Tarvas treeningutingimuste parandamine. Lisaks saab meeskond toetuse raames uue spordivarustuse.

Koostöö kohaliku suurettevõttega rõõmustab ka Rakvere Tarva peatreenerit Andres Sõpra. “Tarva kodumängude ajal on saal rahvast puupüsti täis, mis kinnitab, et korvpall on rakverlaste lemmikspordiala,” rääkis Sõber. “Tarva mängudele lisab kindlasti populaarsust meeskonna edu.”

Tarva märkimisväärsed võistlustulemused näitavad, et ka väiksema linna klubi suudab võrdväärselt võistelda Tallinna ja Tartu suurte korvpalliklubidega.

Sõbra sõnul innustab see kohalikke noori spordiga rohkem tegelema ning selle võimaldamiseks on Rakvere lihakombinaadi toetusest kindlasti suur abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles