Viru maratoni võitis Algo Kärp

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse Viru Maratoni võitis napilt Algo Kärp (keskel) laskesuusatajate Indrek Toberlutsu (vasakul) ja Roland Lessingu ees.
Tänavuse Viru Maratoni võitis napilt Algo Kärp (keskel) laskesuusatajate Indrek Toberlutsu (vasakul) ja Roland Lessingu ees. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Mõedaku spordikeskuses peetud Eesti pikamaasuusatajate Estoloppeti sarja kuuluval 25. Viru maratonil selgus 42 km pikkuse põhidistantsi võitja finišiheitluses, kui kogu distantsi koos suusatanud neljaliikmelisest liidrite grupist suutis ette rebida Eesti koondislane Algo Kärp.

Võiduajaks märgiti 1.44.37,5. Sama sekundi sisse mahtusid teise ja kolmandana lõpujoone ületanud Eesti laskesuusaässad Indrek Tobreluts ja Roland Lessing. Priit Narusk jäi ajaga 1.44.46,4 neljandaks.

Naistest lõpetas Viru maratoni pika distantsi esimesena laskesuusakoondislane Kadri Lehtla, kes ajaga 2.01.04,3 oli üldjärjestuses 39.

Lääne-Virumaa suusatajatest oli kuuenda kohaga parim Erko Jullinen Tamsalust. Liidrisärgis startinud Tamsalu suusataja Ulvar Pavlov lõpetas 11. kohaga olles M40 vanuseklassis esimene.

Lühikese raja - 25 km - läbis kõige kiiremini Sõmeru põhikooli õpilane Arni Omler, kes oli võitja M17 klassis. Teise ja kolmanda koha said selles sõidus Rakvere koolipoisid Alar Ervin ja M15 klassis võidu võtnud Markko Etverk.

Läänevirulastele tõid võidulisa veel N20 klassis esikoha saanud Janelle Tarum, N17 klassi kiireim Kaidi Kivioja, N15 klassi võitja Angelis Palm.
Ühtekokku startis vabatehnikas juubelimaratonile 966 suusatajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles