Maavanem tunnustab Kevadtormil osalejaid vastuvõtuga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil kaitseväe suurõppuse Kevadtorm 2012 lõpetamine.
Pildil kaitseväe suurõppuse Kevadtorm 2012 lõpetamine. Foto: Meelis Meilbaum

 Täna, 29. juuni õhtul võtab Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum Sagadi mõisas vastu Kevadtorm 2012 korraldajaid ja osalejaid, et tänada neid mastaapse õppuse eduka läbiviimise eest Virumaal.

 Kutsutute hulgas on nii Maaväe praegune ülem kolonel Indrek Sirel kui alates juulikuust Maaväe uueks ülemaks saav kolonel Artur Tiganik, lisaks maaväe üksuste ülemad.

Pidulikule õhtusöögile on oodatud ka Kaitseliidu Viru maleva pealik, maleva instruktorid ja teised suurõppuse Kevadtorm 2012 korraldusse ja õnnestumisse oma panuse andnud inimesed. Kaasatud on ka lahingkompanii liikmed ja üldreservväelased. Kutsutud on palutud pidulikule õhtule koos kaaslasega.
 
Einar Vallbaum leidis, et Kevadtormi võib pidada treeninguks, mille abil tagatakse oma võimekus kriisi olukordades hakkama saada. Ta hindas positiivseks asjaolu, et seejuures tehti Virumaal kohalike elanikega koostööd, pöörati tähelepanu teavitusele ning oldi hoolivad keskkonna suhtes.

Suurõppus Kevadtorm 2012 leidis aset 3.-19. maini Lääne- ja Ida-Virumaal. Järjekorras juba kümnes Kevadtorm toimus Virumaal kuuendat korda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles