Tänavaküsitlus: millised on teie suveplaanid?

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvi.
Suvi. Foto: Tairo Lutter



Andrus (52), veterinaararst, Rakvere
Minu suveplaanid on tegelikult töised. Aga nädalaks lähen Soome oma tütrele ja sugulastele külla. Puhkust ei ole, võtan mõne päeva vabaks. Olen alles veidi üle aasta Eestis olnud, elasin 12 aastat Saksamaal.

Peeter (54), töövõimetuspensionil, Rakvere
Suvi üle elada. Nii palju üritustel käia, kui võimalik on ja rahakott lubab. On juba käidud paaril militaarüritusel, Raasikul näiteks. Tahaks kindlasti Red Hot Chili Peppersi ära vaadata. Päev korraga, pikki plaane ei tee.

Milvi (72), pensionär, Tamsalu
Mõned etendused on plaanis ära vaadata. Näiteks Tartusse läheme vaatama üht suveetendust. Piletid on laste käes, ei oska täpsemalt öelda. Ja ekskursioon Virumaa mõisaisse on ka kavas.

Peeter (29), kaitseväelane, Tapa
Puhkus saab kohe otsa, enam ei ole plaane. Puhkuse ajal olime maal, tähistasime jaanipäeva ja lihtsalt puhkasime. Reisimas kuskil ei käinud. Suvi on minu jaoks põhimõtteliselt läbi.

Anatoli (58), spordiklubi esimees, Kiviõli
Puhkame spordibaasis Liimalas Ida-Virumaal, nagu igal aastal. Mängime seal võrkpalli ja jalgpalli.

Liis (25), klassiõpetaja, Kunda
Käia laagrites, osaleda mittetulundusühinguga seotud projektides ja kui aega jääb, siis natuke puhata ka. Lastelaagreid korraldame ise ja ühes olen lihtsalt meeskonnas. Suvi möödubki töiselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles