Pallimänguliigas võidutses Rakvere linna algkool

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pallimänguliiga IV eelvooru võitjad Rakvere linna algkooli poisid (mustas ja valges) teise koha saanud Rakvere gümnaasiumiga jalgpallis heitlemas.
Pallimänguliiga IV eelvooru võitjad Rakvere linna algkooli poisid (mustas ja valges) teise koha saanud Rakvere gümnaasiumiga jalgpallis heitlemas. Foto: Arvet Mägi

Virumaa koolide III-VI klasside õpilaste pallimänguliigas "Võrgud sahisema" peeti Rakveres neljas ja ühtlasi viimane eelvoor, kus koolide võistkonnad mõõtsid jõudu jalgpallis, teatevõistluses ja viktoriinis.

Alade kokkuvõttes sai etapivõidu Rakvere linna algkooli võistkond, kes oli parim ka teatevõistluses ning jalgpalliturniiril. Viktoriinis võttis võidu Haljala gümnaasium.

Linna algkool võistles koosseisus Taavi Küngas, Asko Meiner, Kerdo Kullamäe, Tanel Heinsoo, Andres Junolainen, Joel Paap ja Georg Laur, võistkonda juhendas õpetaja Triinu Merilo.

Teise koha sai üldkokkuvõttes Rakvere gümnaasium (õpetaja Arvo Ütt) ja kolmanda Haljala gümnaasium (õpetaja Meelis Kari). Järgnesid Rakvere põhikool, Simuna kool, Rakvere reaalgümnaasium ning Kadrina keskkool.

Vahepalana said koolide juhendajad proovida täringujalgpalli, mida käis kohapeal tutvustamas mängu autor ja jalgpalliajakirja Jalka peatoimetaja Indrek Schwede.
Seda ülipõnevat ja ühtlasi õpetlikku lauamängu, mis sobib igas eas jalgpallisõpradele, saab nüüdsest mängida ka Rakvere spordihallis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles