Nädalavahetusel toimuvad Sagadis puupäevad

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sagadi puupäevad eelmisel aastal.
Sagadi puupäevad eelmisel aastal. Foto: Eva Klaas

Eelseisval nädalavahetusel, 4. ja 5. augustil kell 11-17 toimuvad RMK Sagadi metsakeskuses puupäevad, kus põnevat tegevust ja avastamisrõõmu pakutakse igas eas huvilistele.


„Sagadi puupäevad on juba üheksandat korda toimuv pereüritus, kus huvilistele tutvustatakse kõike metsa, puude ja puiduga seotut,“ kirjeldas RMK Sagadi metsakeskuse juhataja Krista Keedus.
RMK Sagadi mõis on avatud, külastajaid ootavad muuseumid ning värskelt remoditud looduskool ning huvilistele pakuvad erinevat tegevust metsakeskuse juhendajad. Kõik on külastajatele tasuta.

Kavas on nii traditsioonilisi kui uusi tegevusi. Metsamuuseumis saab teada, mis maitseb metsloomadele ning pidada pildijahti. Meisterdamishuvilistel on võimalus punuda laastukorvi, teha nahast ehteid, voolida valmis puukoorest uhke laevuke või meisterdada puidust mõni mõnus köögitööriist.

Nuputamiseks leiab eri mõõtudes puslesid ja muid mänge, osavat kätt ja teravat silma võib proovile panna vibu- ja ragulkalaskmisel.

Kokku saab panna mõisamõistatuse ja metsamuinasjutu, läbi käia mikromatka ning proovida huvitavaid mõõteriistu ja väge täis metsarohtusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles