Pallimänguliigas lõppesid eelvoorud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina võistkond, esiplaanil Kaimar Vaher.
Kadrina võistkond, esiplaanil Kaimar Vaher. Foto: Arvet Mägi

Virumaa koolide III-VI klasside õpilaste pallimänguliigas "Võrgud sahisema" peeti Lääne-Virumaa neljas ja ühtlasi viimane eelvoor, kus koolide võistkonnad mõõtsid jõudu jalgpallis, teatevõistluses ja viktoriinis.


Alade kokkuvõttes sai etapivõidu Rakvere linna algkooli võistkond, kes oli parim ka teatevõistluses ning jalgpalliturniiril. Viktoriinis võttis võidu Haljala gümnaasium. Linna algkool võistles koosseisus Taavi Küngas, Asko Meiner, Kerdo Kullamäe, Tanel Heinsoo, Andres Junolainen, Joel Paap ja Georg Laur, võistkonda juhendas õpetaja Triinu Merilo.



Teisele kohale tuli etapil Rakvere gümnaasium (õpetaja Arvo Ütt) ja kolmandale Haljala gümnaasium (õpetaja Meelis Kari). Järgnesid Rakvere põhikool, Simuna kool, Rakvere reaalgümnaasium ja Kadrina keskkool.



Nelja eelvooru kokkuvõttes juhib võistlussarja Lääne-Virumaa turniiri palliliiga uustulnuk Rakvere linna algkool, kes on kogunud 141 punkti. Teisel kohal asuval Rakvere reaalgümnaasiumil on 125 punkti, kolmas on 121 punktiga Rakvere gümnaasium ning neljas 81 punktiga Haljala gümnaasium. Järgnevad Simuna, Rakvere PK, Kunda ühisgümnaasium ja Kadrina keskkool.



Neli paremat kooli hakkavad 2. aprillil Rakvere spordihallis maakondlikul finaalturniiril selgitama võistkondi, kes esindavad Lääne-Virumaad võistlussarja lõpetavas Virumaa koolide superfinaalis. Superfinaal peetakse Rakveres 8. mail.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles