Repliik: Elu pingviinide paraadita

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivi Pargi.
Aivi Pargi. Foto: Tairo Lutter

Presidendipaar võttis neil päevil vastu otsuse - mitte lasta erafotograafe ega eratelekanalite kaameramehi edaspidi Eesti vabariigi iseseisvuspäeva vastuvõtule kätlemistseremooniat jäädvustama.


Oleksin oodanud veelgi resoluutsemat lahendust, puhast vuuki, nii et rahvasuus pingviinide paraadina tuntud etendust enam telepildis üldse ei näeks.



Fotode seeriat koos tunnustavate või siis kriitiliste, tihtipeale isegi väga valusalt salvavate kommentaaridega daamide tualettide kohta leheveergudel ning interneti veebikülgedel samuti mitte.



Mida me sel juhul võidaksime ja mida kaotaksime? Neil, kellel õnn olla presidendipaari kutsutute hulgas, on piduõhtu ning sellele eelnevad ja järgnevad päevad kindlasti palju rahulikumad.



Need, kes teiste pidutsemist läbi lukuaugu vaadata himustasid, võivad nüüd vabaks jäänud talveõhtul teha teleri ees istumise asemel hoopis midagi muud: minna näiteks koos perega valgustatud suusarajale suusatama või kepikõnnile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles