Põlula koolilöömist arutatakse esmaspäeval

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlula koolimaja.
Põlula koolimaja. Foto: Internet

Rägavere vallas Põlula koolis lõi väidetavalt õpetaja kuuenda klassi poissi nii kõvasti, et noormees kurtis veel nädalaid hiljemgi valu, asja soovis avalikustada sotsiaalpedagoog Rita Kaljus, vahendavad TV3 "Seitsmesed uudised".


Rägavere vallavanem Jüri Landberg ütles, et juhtumi arutamiseks on esmaspäevaks, 16. märtsiks kokku kutsutud komisjon, kuhu kuuluvad nii vallavalitususe, volikogu, õpetajate kui kooli hoolekogu esindajad.

"Kahjuks ei olnud võimalik kõiki inimesi lühema ajaga kokku saada ning seepärast on koosolek esmaspäeval," märkis Landberg.

Põlula koolidirektor Priit Freienthal rääkis, et ei jaga kommentaare enne esmaspäeval toimuvat nõupidamist - siis teevad nad ametliku pöördumise.

Tema sõnul oli olukord koolisiseselt juba enne meedia sekkumist lahendatud - õpetaja tunnistanud oma süüd ja lapsevanemaga räägitud. "Tema ütles, et tema poolt on asi lõpetatud," lisas ta.

Freienthalile jääb arusaamatuks, miks asi siiski meediasse jõudis ja sotsiaalpedagoog Rita Kaljus sellega televisiooni poole pöördus.

"Kuidas ja miks ta meediasse läks, selle tahame esmaspäeval ära lahendada," sõnas Freienthal ja lisas, et tegelikult tahaksid ka õpetajad ise seda asja selgitada.

Riigiprokuratuuri pressiesindaja Carol Merzin ütles neljapäeval, et prokuratuur ei ole Põlula koolis juhtunud väidetava vägivalla kohta kriminaalmenetlust alustanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles