Küsitlus

Virumaa Teataja
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Varek.
Toomas Varek. Foto: Arvet Mägi

Kuidas hindate Toomas Vareki esitamist Rakvere linnapea kandidaadiks?

Urmas Tamm

Rakvere linnavolikogu liige, KE

Ma arvan, et see oli mõistlik valik reformierakonna poolt. Ta läheb kindlasti volikogus läbi. Ta on teenekas inimene ja olnud erinevatel kõrgetel positsioonidel: riigikogu esimees, minister, linnapea, fraktsiooni esimees. Tal on väga suur kogemus, väga suur pagas.

Ain Suurkaev

Rakvere linnavalituse liige, IRL

IRLiga tuleme kokku teisipäeval seda teemat arutama. Aga minu isikliku hinnangu kohaselt on tegemist väga lugupeetud inimesega ja ta pole linna suhtes kunagi ükskõikne olnud, kunagi on linnapeagi olnud ja sellelt positsioonilt riiki valitsema läinud riigikokku. Täiesti vääriline valik.

Kairit Pihlak

Rakvere linnavolikogu liige, SDE

Ma arvan, et see on optimaalne ja mõistlik variant praegu. Töö on talle tuttav. Hea on, et leiti kohalik inimene. Aasta valimisteni ja seetõttu loodan, et linnajuhtimises tuleb hea ja tasakaalustatud periood. Kui endal on pink lühike, siis tuleb leida parim variant kogukonnast. Valik näitab seda, et reformierakonna enda pink on väga lühike.

Roman Kusma

Rakvere linnavolikogu liige, RE

Suhtun sellesse valikusse väga positiivselt. Mulle tema kandidatuur sobib ja meeldib. Ta on Rakvere patrioot ja väga hea linnapeakandidaat. Ta on ennast näidanud tubli inimesena ja Rakvere inimene ka eluaeg olnud – siin sündinud, kasvanud ja koolis käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles