Spordikooli poistele tänavakorvpallis meistrikuld ja pronks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarsete maakate meeskond.
Legendaarsete maakate meeskond. Foto: tanavakorvpall.ee

Eesti tänavakorvpalli meistrivõistluste viimane etapp peeti läinud nädalavahetusel Tallinnas Vabaduse väljakul.


Finaaletapil, kus üldarvestusse minevaid punkte jagati parematele topelt, võitis P-00 vanuseklassis kindla esikoha liidrina võistlustulle läinud Rakvere spordikooli (SK) õppuritest Legendaarsete maakate meeskond, kes kogus hooaja kokkuvõttes 65 punkti ning tõi koju meistrikulla.

Legendaarsete maakate võistkond mängis koosseisus Erik Kaasik, Kiur Thomas Vehmanen ja Marcus Merimaa. Seitsmest kavas olnud etapist võitis Rakvere kossupoiste trio kolm, kahel etapil saadi teine, ühel etapil kolmas ja ühel korral ka neljas koht.

Lääne-Virumaale tuli tänavakorvpalli tiitlivõistlustelt noorte konkurentsis lisaks veel pronksmedal, selle pälvisid P-94 vanuseklassis Rakvere SK korvpallurid Kevin Täpp, Risto Puur, Taavi Veevo, Georg Tambre ja Siim Anderson võistkonnast sPORTKUNDA/Kunda Nordic.
Hooaja vältel peetud seitmest etapist sai see tiim kahel etapil teise koha, kolmel etapil oldi kolmandad, ühel osavõistlusel jäädi neljandaks ning korra ka viiendaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles