Rattamaratonide sari jätkus Vooremaa maastikul

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Sirvel.
Margus Sirvel. Foto: Arvet Mägi

Samsung Estonian Cup rattamaratonide sarja kuuendal etapil sõideti Vooremaal 5. Kalevipoja rattamaratonil, kus 66 km pikkusel põhisõidul oli stardis ligi 800 sõitjat.


Kaks kõige kiiremat kihutajat Erki Pütsep ning Caspar Austa lõpetasid maratoni üheaegselt, võitjaks krooniti siiski Pütsep ajaga 2:23,49. Austa oli teine ajaga 2:23,50 ning Allan Oras kolmas (aeg 2:24,06).

Lääne-Virumaa rattasõitjatest oli parimana Rakke SK Fuji/ Expert Rakvere meeskonda kuuluv Margus Sirvel 21. kohal (2:28,45).

Esisaja sisse mahtusid veel Taavi Veelmaa (33.), Rainer Neidra (49.), Riivo Schumann (51.), Mirko Põldma (68.) ja Siim Eilo (72.).

Naistest oli kiireim Rakke SK Fuji/Expert Rakvere naiskonna sõitja Greete Steinburg, kes lõpetas üldarvestuses 156. kohaga, ühtlasi oli ta N23 vanuseklassis ajaga 2:56,34 samuti esimene. M50 klassis sai kolmanda koha samuti Rakke SK sõitja Toomas Tuuna.

Kalevipoja maratoni sisse jäänud nn Everesti kiirenduslõigul näitas teist etappi järjest kiireimat aega Rakke SK rattur Sander Eilo, kes läbis kilomeetrise lõigu ajaga 1.16,6.

Hooaja eelviimane Samsung Estonian Cup rattamaratonide sarja etapp Jõulumäe rattamaraton sõidetakse laupäeval, 25. augustil Pärnumaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles