Tamsalulased avavad internetis spordikanali

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

Tamsalu spordikompleksi

kodulehelt

saab interneti videokanalis Riivekas & Co vaadata otseülekandeid spordiüritustest nii Tamsalus kui mujal Eestis, kus tamsalulased on parasjagu osa võtmas.


Esialgu on kavas üksikud ülekanded, sest tegemist on veel prooviversiooniga. Osaliselt võistlused salvestatakse ja seetõttu on võimalik neid vaadata ka hiljem, endale sobival ajal.



Esimene tõsisem proov on juba sel pühapäeval, 22. märtsil, kui Tapa spordihoones toimuvad Eesti naiste saalihoki MV poolfinaalid.



Kell 12 on vastamisi Tamsalu EBE ja Saku Fortuna ning kell 14.30 kohtuvad Jäneda ja Paide-Järva naiskonnad.



Tamsalu spordikompleksist tehakse plaani järgi esimene ülekanne 25. märtsil, kui korvpallilahingus kohtuvad Tamsalu Los Toros/Royal Wheels ja ETR Builder/Kunda ÜG.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles