Teatriraadio teeb Rakverest saateid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjakeskuses avati esmaspäeval teatriplakatite näitus.
Põhjakeskuses avati esmaspäeval teatriplakatite näitus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eile avati Põhjakeskuses teatriplakatite näitus, et juhatada ka need inimesed, kes teatrisse väga sageli ei satu, teatrilainele.


Rakvere on tuntud kui tõenäoliselt väikseim linn, kus on oma kutseline teater.

Nüüd valmistub see teatrilinn tähistama reedel rahvusvahelist teatripäeva, mis kulmineerub teatriauhindade kätteandmisega.

Nimelt koguneb õhtuks Rakverre kogu Eesti teatriparemik. Teatripeost Rakveres teeb kell 21.35 ülekande ka Eesti Televisioon.

Kõik mäletavad, et eelmisel aastal sai parima meesnäitleja auhinna Üllar Saaremäe, ka tänavu on kaks Rakvere teatri töötajat nominentide hulgas.

Alates esmaspäevast teeb Eesti rahvusringhääling Rakveres teatriraadiot. Lülitused Rakverest Vikerraadio saatesse "Uudis pluss" on kavas 24.-27. märtsini iga päev kell 16.45.

"Saate sisuks on intervjuud nendega, kes lava peal, ja nendega, kes lava taga, kommentaarid, ütlused, mõtted, kuid lisaks teatriinimestele antakse sõna ka Rakvere linna teistele kodanikele," ütles saatejuht Piret Rist.

Ta rääkis, et alates eilsest on Rakvere teatri administratsioonipoole ühel laual raadioarvuti, hunnik juhtmeid ja kaks makki.

Raadioreporter jalutab mööda Rakvere teatrit ja Rakvere linna ringi ja teeb intervjuusid, et teavitada kogu Eestit sellest, mis toimub siin enne suurt teatripidu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles