Oandu looduskeskus kutsub matkama

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oandu looduskeskus.
Oandu looduskeskus. Foto: Eva Klaas

RMK Oandu looduskeskuses on 6. oktoobril matkapäev “Metsahüved”, mis pakub liikumisvõimalust, muusikat ning ühtlasi tutvustab Eesti pikimat, 370kilomeetrist Oandult Iklasse kulgevat matkarada.

Matkajuhi saatel on võimalik osaleda kahel retkel, üks neist on 2,8 ja teine 5,8 kilomeetrit pikk, matkatakse Oandul ja Altjal.

Oandu küünis on kohal pillimeister. Huvilised saavad uurida pooleliolevaid instrumente ja nende detaile, erilisi tööriistu ning -võtteid.
Üritus lõpeb kell 14 algava kontsertiga “Helisevad puud”, esinevad Sigrid Kuulmann viiulil, Aare Tammesalu tšellol ning pillimeister Indrek Olt.

Ettevõtmine on tasuta.Üritusele saab ka Võsult ja Rakverest väljuvate eribussidega, millele tuleks kindlasti eelnevalt registreeruda RMK kodulehel või Oandu looduskeskusesse helistades. Ka autoga üritusele minejatel on soovitatav ettevõtmise sujuvama korraldamise huvides sellest enne teada anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles