Teatrikohvikus hakkavad gangsterid jämmima

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Nikolajevski, Heikko Remmel ja Martin Matt.
Dmitri Nikolajevski, Heikko Remmel ja Martin Matt. Foto: Erakogu

Reedel õhtul, kell 22.00 Rakvere Teatrikohvikus toimuval jazzuõhtul on seekordseks esinejaks “Martin Matt & Jam Gangsters” nimeline kollektiiv, kes lubab publikule ohtralt improvisatsioone ja mängulusti.

Dmitri Nikolajevski, Heikko Remmel ja Martin Matt on kolm sõpra, kes jagavad sarnast muusikalist maitset ja visiooni. Triona alustasid nad koosmängu selleks, et saaks mängida oma loomingut, ületada stilistilisi ja muid piire ning jämmides ja eksperimenteerides avastada uusi muusikalisi värve. Muusika valmib nii kodus kui ka proovides ning ühtegi kindlasse kategooriasse seda paigutada ei saa. Aga seda põnevam!

Martin Matt pälvis muideks aastal 2011 Tiit Pauluse nimelise noore kitarrimängija preemia. Matt on kitarrimängule pühendanud viimased kümme aastat. Ta on õppinud kitarri Heino Elleri nimelises Tartu muusikakoolis ning praegu õpib džässkitarri muusika- ja teatriakadeemias Jaak Sooääre käe all. Veel on tema õpetajad olnud Peeter Prints ja Oleg Pissarenko.

Martin Matt on teinud koostööd selliste lugupeetud eesti muusikutega nagu Margus Vaher, Sofia Rubina, Uku Suviste ning ansambel Bombillaz.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles