Medal jäi napilt haardeulatusest välja

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Saja liigas esinelikusse jõudmine oli kõva saavutus. Pronksi käestlibisemine muserdas nii fänne, klubi kui meeskonda.
Saja liigas esinelikusse jõudmine oli kõva saavutus. Pronksi käestlibisemine muserdas nii fänne, klubi kui meeskonda. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Rakvere Võrkpalliklubi heitles nädalavahetusel Pärnu spordihallis Saja liiga final four kohtumistes Baltimaade paremikuga. Pronksikohtumine osutus tõeliseks põnevuslahinguks, kus medali napsasid lätlased.

Põhiturniiril tabeli keskpaigas seisev Rakvere Võrkpalliklubi võib selle hooaja igati kordaläinuks lugeda. Juba möödunud aasta lõpul karikamängude finaali pääsemine näitas, et rakverlased oskavad võita vajalikke mänge ning võivad tabeliliidreid üllatada.

Eesti, Läti ja Leedu klubisid ühendava Saja liiga poolfinaalis võttis Rakvere põhiturniiri võitja Pärnu Võrkpalliklubi vastu geimivõidu (geimid 27 : 25, 18 : 25, 25 : 21, 25 : 18 Pärnu poolt vaadatuna). Pärnakate vastu nende endi kodusaalis mänginud rakverlastest skooris laupäeval enim, 16 punkti Kevin Saar. Andris Õunpuu ning Rauno Tamme lisasid kumbki 12 punkti.

Tagasi üles