Kadrina saunaklubi läks uuele rünnakule

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. aastal oli Kadrina saunaklubi võidus nii kindel, et tellis enne volikogu istungit uue tänavasildi. Asi aga ei jõudnud isegi volikogus hääletamiseni ja klubi president Ülo Kais ütles, et klubi rahva tahte vastu ei lähe ja vajadusel tõmmatakse nimemuutusele kriips peale.
2013. aastal oli Kadrina saunaklubi võidus nii kindel, et tellis enne volikogu istungit uue tänavasildi. Asi aga ei jõudnud isegi volikogus hääletamiseni ja klubi president Ülo Kais ütles, et klubi rahva tahte vastu ei lähe ja vajadusel tõmmatakse nimemuutusele kriips peale. Foto: Arvet Mägi

Kadrina saunaklubi saatis omavalitsusele uuesti taotluse nimetada tänavajupp, kus ihuharimistempel asub, Sauna tänavaks.

Kadrina vallavolikogu esimehe Jaanus Reisneri nimele saadetud taotlusele on alla kirjutanud saunaklubi juhatuse liige Ain Suurkaev, kes põhikohaga juhib Rakvere haiglat.

“Kadrina vald on läbi aegade olnud tuntud kodanikkonna kaasamise poolest avaliku elu küsimuste lahendamisse ning leidnud mitmeid võimalusi organisatsioonide toetamiseks, nende tegevuse propageerimiseks,” märgitakse kirjas. Edasi väidetakse, et saunal on olnud oma roll valla maine ja rahvusvahelise tuntuse kujundamisel. Viidates kohanimeseaduse mitmele pargrahvile, taotlebki MTÜ Kadrina Saunaklubi Tehnika tänava osalist ümbernimetamist Sauna tänavaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles