Rakverlanna asus võrkpalliliidu peasekretäri kohale

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Võrkpalliliidu juhatus valis uueks alaliidu peasekretäriks Helen Veermäe.

Võrkpalliliidu presidendi Hanno Pevkuri sõnul on tal hea meel, et inimene, kel on spordivaldkonnas nii suur kogemus, Eesti edukaima palliala meeskonnaga liitub. “Helen on väga tugeva taustaga. Ta on osalenud koostööprojektides Eesti olümpiakomiteega nii Pekingi, Londoni kui Sotši olümpiamängude eel, löönud kaasa Oslo kergejõustiku Teemantliiga ja Tallinnas toimunud kergejõustiku Euroopa juunioride meistrivõistluste korraldamises ning teinud muu hulgas müügidirektori tööd aktsiaseltsis Jalajälg. Arvestades peasekretäri tööülesandeid, saime juhatuses kindluse, et just Helen on õige inimene meiega liituma, ja usume, et ta suudab Eesti võrkpallile lisandväärtust tuua,” märkis Pevkur.

Helen Veermäe sõnul on tal suur au liituda nii ambitsioonika alaliiduga. “Olen kümme aastat võrkpalli mänginud ja kuigi vahepeal on elu mind viinud muude valdkondade juurde, olen väga rahul, et saan anda oma panuse võrkpalli arengusse,” lausus Veermäe ja lisas, et vaieldamatult on lähiaja põhifookus rahvusvõistkondade edukas esinemine nii Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsioonis kui meestel lisaks ka euroliigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles