VIROL korraldab maakonna hariduslike erivajadustega lastele transporti

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) korraldas hanke transporditeenuse osutaja leidmiseks hariduslike erivajadustega õpilaste transpordiks sellel õppeaastal. Transpordivahend veab iga koolinädala esmaspäeval lapsed Vaimastvere ja Tartu Hiie kooli ning toob reedel koju Lääne-Virumaale tagasi.

VIROLi tegevdirektor Sven Hõbemägi ütles, et liit korraldab maakonna õpilaste kooli­transporti juba pea kümme aastat ning lastevanemad, kohalikud omavalitsused ja kool peavad ühise transpordi organiseerimist oluliseks ja otstarbekaks. “See on üks liidu paljudest hästi toimivatest koostööprojektidest, kus kohalikud omavalitsused on seljad kokku pannud,” lisas Hõbemägi.

Alanud kooliaastal kasutab VIROLi korraldatavat kooli­transporti 44 õpilast, neist 30 Lääne-Virumaalt. Kuna vajadus transporditeenuse järele on ka naabermaakondadel, saavad transporti kasutada ka õpilased Järva ning Jõgeva maakonnast. Ühist transporti vajavate laste arv on olnud viimastel aastatel stabiilne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles