Gümnaasiumi lastevägi sõudis spordipäeval pronksimeeste eeskujul

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui lapsed olid sõudmise lõpetanud, ootasid nad pedagoogide võistlust. Kehalise kasvatuse õpetajate mõõduvõtt tekitas palju elevust.
Kui lapsed olid sõudmise lõpetanud, ootasid nad pedagoogide võistlust. Kehalise kasvatuse õpetajate mõõduvõtt tekitas palju elevust. Foto: Marianne Loorents

Rakvere gümnaasiumi spordinädal lõpetati mänguliselt – igal lapsel oli võimalus läbida sadu meetreid sõudetrenažööril ja mõelda end olümpial võiduka Eesti paarisaerulise neljapaadi meeskonda.

Reede hommikul oli algklasside maja aula nagu olümpiamängude võistlusplats – meetrid, mis lapsed trenažööridel välja tõmbasid, kuvati seinale olümpiamängudel neljapaadi meeskonnas pronksmedali saanud Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo nimede kõrvale.

Lapsed olid hoos, igaüks püüdis kaaslaste hõigete toel, nagu mehed Rios, vastaseid maha raputada ning oma võistkonna esimeseks sõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles