Hea kohvi nädal on ka Rakvere Teatrikohvikus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval, 1.oktoobril tähistatakse rahvusvahelist kohvipäeva. Kodusid, kohvikuid ja kontoreid kohviga varustav KAFO on kuulutanud käesoleva nädala hea kohvi nädalaks. Üle 40 kohviku üle Eesti on liitunud ülemaailmse kohvipäeva liikumise ning KAFO algatatud aktsiooniga ja nad annetavad hea kohvi nädalal 10 senti igalt kohvijoogilt Doktor Klouni toetuseks. Lääne-Virumaal on kohvinädalaga liitunud Rakvere Teatrikohvik.

Teatrikohviku teenindusjuhi abi Ivi Vasiljeva ütles, et KAFO kohvi pakuvad nad oma klientidele aastaid, kuid heategevusliku kohvinädalaga liitusid esimest korda. “See on ilus idee ja lihtne teostada. Kliendid on suhtunud sellesse positiivselt,” märkis Vasiljeva ja lisas, et letil on ka vastav silt ning kogumiskast.

Rahvusvahelise kohvipäeva idee on teadvustada kohvikasvatajate õiglast majandamist ja kohvikasvatuse loodussäästlikku jätkusuutlikkust maailmas, samuti panustada heategevusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles