Rakvere volikogu kinnitas esindusvõistkonnad ja -kollektiivid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnavolikogu kinnitas järgmiseks aastaks linna esindusvõiskondadeks BC Tarva korvpallimeeskonna, JK Tarva jalgpallimeeskonna ja Rakvere võrkpalliklubi võrkpallimeeskonna. Foto on illustratiivne.
Rakvere linnavolikogu kinnitas järgmiseks aastaks linna esindusvõiskondadeks BC Tarva korvpallimeeskonna, JK Tarva jalgpallimeeskonna ja Rakvere võrkpalliklubi võrkpallimeeskonna. Foto on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Rakvere linnavolikogu kinnitas järgmiseks aastaks linna esindusvõiskondadeks BC Tarva korvpallimeeskonna, JK Tarva jalgpallimeeskonna ja Rakvere võrkpalliklubi võrkpallimeeskonna.

Esinduskollektiivideks kinnitati harrastusteater KaRakTer, Tarvanpää Selts, Rakvere Linnaorkester ja kammerkoor SoLaRe.

Linnavolikogu kultuurikomisjoni esimees Tauno Toompuu selgitas, et esinduskollektiivid nimetatakse nende taotluse alusel ning kuna kõik neli vastasid nõuetele, puudusid kultuurikomisjonil vettpidavad argumendid kellegi kõrvalejätmiseks. “Erinevatel kollektiividel on kindlasti erinev panus linna kultuuriellu ja ka väljapoole paistavad nad erinevalt,” sõnas Toompuu. “Eks erisused tulevad kindlasti välja siis, kui järgmise aasta linnaeelarve koostamisel neile toetusi määrama hakatakse,” lisas kultuurikomisjoni esimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles